Openingstijden
28 mei 2022
Gesloten - Gaat zaterdag open om 20:30
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdag20:30 - 22:30
zondagGesloten
maandagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

24,00

Over Gruppo Sportivo – The Spotify Tour

Gruppo Sportivo gaat weer optreden. Tijdens de The Spotify Tour worden de vaakst gestreamde nummers van de band gespeeld. In feite bepaalt het publiek dus de setlist. Nederpopklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It zullen daar ongetwijfeld op voorkomen.      

In 2018 en 2019 tourde de van oorsprong Haagse band voor het laatst, toen naar aanleiding van het bejubelde ‘comeback’ album Great. “Gruppo’s beste sinds Back to ‘78” volgens muziekmagazine OOR.

De bezetting van Gruppo Sportivo zal tijdens The Spotify Tour dezelfde zijn met frontman Hans Vandenburg (zang/gitaar) en de andere oerleden Peter Calicher (keyboards) en Max Mollinger (drums). Natuurlijk zijn ook de blikvangers Lies Schilp & Inge Bonthond (beiden zang) als de Bombitas weer van de partij. Tim Barning (bas) maakt - sinds Great - het gezelschap compleet.

Oproep: doe mee met het samenstellen van de setlist: speel je favoriete Gruppo-nummers af op Spotify, bijvoorbeeld via https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO2n2hI3 of https://open.spotify.com/playlist/5LUgP3oqdOm8KkkgmirM8M


Deel deze pagina: