Openingstijden
24 oktober 2024
Gesloten - Gaat 24 oktober 2024 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

21,50

Over GREEN MIRROR HOTELS – Stichting 21st Century View met HANNEKE DRENTH EN PIM MUDA

GREEN MIRROR HOTELS - Stichting 21st Century View met HANNEKE DRENTH EN PIM MUDA

Theater en film in één! Foto: Merlijn_Doomernik

Het is theater. Het is film. Het is allebei tegelijk! Green Mirror Hotels is een voorstelling waarin de acteurs, voor de ogen van het publiek, op een filmscherm verschijnen. Echt! Ze gebruiken een green screen om op het witte doek te komen. Live!

Pim Muda (Ashton Brothers)en Hanneke Drenth (Dames Voor Na Vieren, Tis hier geen hotel) spelen twee hotelpiraten. Een stel dat elke nacht ergens incheckt en elke ochtend zonder te betalen weer vertrekt. Als hij ermee wil stoppen en zij niet, zorgt dit voor grote spanningen. Langzaam wordt duidelijk, dat een van de twee de laatste hotelkamer niet levend zal verlaten…

De twee gerenommeerde theatermakers stappen in een moordend tempo in en uit de film. Ze trakteren het publiek op cabaret, comedy, slapstick, goochelen en hilarische sketches. En dat alles uiterst geraffineerd verpakt in een vette thriller. ‘Green Mirror Hotels’ is een unieke theaterbeleving. Een baanbrekende ode aan de verbeelding. Want het is theater. En het is film. Het is allebei tegelijk. En dat is nooit eerder vertoond! Beleef Het mee!

https://www.hannekedrenth.nl/https://www.pimmuda.nl/


Deel deze pagina: