Openingstijden
15 augustus 2024
Gesloten - Gaat 15 augustus 2024 open om 11:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten

Over Gratis Strandactiviteit – Suppen 15 augustus

Gratis Strandactiviteit: Suppen

Datum: Donderdag 15 augustus
Tijd: 11:00 - 17:00 uur
Locatie: Strandovergang bij De Branding

Op donderdag 15 augustus nodigen we je uit voor een ontspannende en sportieve dag op het water met gratis suppen! Kom langs bij de strandovergang bij De Branding en ervaar de fun en fitness van Stand Up Paddleboarding (suppen).

Wat is Suppen?

Suppen, of Stand Up Paddleboarding, is een populaire watersport waarbij je op een groot surfboard staat en jezelf voortbeweegt met een peddel. Het is een geweldige manier om van het water te genieten, je balans te verbeteren en tegelijkertijd een volledige lichaamstraining te krijgen.

Waarom deelnemen?

Toegankelijk voor iedereen: Suppen is geschikt voor alle leeftijden en niveaus, of je nu een beginner bent of een ervaren suppen.
Gratis plezier: Deze activiteit is volledig gratis, dus kom langs en probeer het uit zonder kosten.
Prachtige omgeving: Ontdek de schoonheid van de kustlijn vanaf een uniek perspectief op het water.

Details:

Tijd: De activiteit is beschikbaar van 11:00 tot 17:00 uur, dus je kunt komen wanneer het jou uitkomt.
Locatie: Strandovergang bij De Branding.
Benodigdheden: Alles wat je nodig hebt wordt verstrekt, inclusief de paddleboards en peddels. Het enige wat je mee hoeft te nemen is zwemkleding, een handdoek en zonnebrandcrème.

Kom en beleef een dag vol waterplezier en avontuur. Of je nu komt voor de sport of gewoon om te ontspannen op het water, suppen is een perfecte strandactiviteit voor iedereen. We kijken ernaar uit je te zien op donderdag 15 augustus bij strandovergang bij De Branding.

Alle strandactiviteiten zijn onder voorbehoud. Bij slecht weer kan het zijn dat de activiteit niet doorgaat. Houdt daarom altijd deze pagina in de gaten. Mocht er iets veranderen laten wij dat hier weten. 


Deel deze pagina: