Openingstijden
29 juli 2023
Gesloten - Gaat 29 juli 2023 open om 14:00
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten

Over Gipsy flamencogitarist Manito in Middellandse Zeetuin Grijpskerke

Op zaterdagmiddag 29 juli a.s. wordt er een akoestisch concert gehouden in de idyllische Middellandse Zeetuin te Grijpskerke, door gitaarvirtuoos Manito.   Met zijn spel neemt hij de luisteraar mee naar een wereld vol passie hartstocht en weemoed. Zijn vurige gitaarklanken en verhalende improvisaties brengen menigeen in vervoering.

Op het repertoire staan zowel eigen composities als traditionals, waarbij de rumba uit de Camargue als een rode draad door de muziek loopt. Geen enkele optreden is hetzelfde; Manito speelt ‘hoe de sterren staan, de maan schijnt en de wind waait’. Zijn naam is een verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ Dit optreden is een absolute aanrader voor de liefhebber van Spaanse gitaar.

De middellandse Zeetuin is een prachtige locatie voor een flamencoconcert Het adres is Middelburgseweg 17 4364 TB Grijpskerke. De aanvang is om 14.00. Het optreden duurt een uur. Entree op basis van vrije gift (indicatie €10). Voor en na het optreden kan men genieten van de mooie mediterrane bouwsels en de bloemenpracht. 


Deel deze pagina: