Openingstijden
9 april 2023 t/m 10 april 2023
Gesloten - Gaat 9 april 2023 open om 11:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten

Over Gezinswandeling in Het Verdronken Land van Saeftinghe

Trek er tijdens de Paasdagen lekker op uit met het hele gezin! Onder leiding van een gids maak je een laagdrempelige, maar mooie wandeling over het buitendijks gelegen plankier- en ruigelaarzenpad.

De gids vertelt je onderweg van alles over het landschap, de geschiedenis en de flora en fauna van het gebied. Kinderen krijgen een zoekkaart mee om onderweg in te vullen.

De wandeling is 3 km lang en duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De route loopt grotendeels over vlonderpaden en licht drassige ondergrond. Draag dus stevige, oude schoenen die vies mogen worden; laarzen kan natuurlijk ook.

Wij vragen je om van tevoren de  aanwijzingen, regels en voorwaarden  te lezen en na te leven. 

Aanmelden is noodzakelijk

De excursies starten vanuit het Bezoekerscentrum Saeftinghe. Je kunt hier gratis je auto of fiets parkeren.

Breng voor of na de excursie een bezoek aan de expositie. Het Bezoekerscentrum Saeftinghe neemt je mee door het unieke natuurgebied. Je maakt er kennis met de natuur, het landschap, de rijke geschiedenis, en bovenal met de wijdse ruimte van het schorrelandschap dat Saeftinghe kenmerkt. Ook voor kinderen is er veel te zien en te doen, waaronder een (animatie)boot die ze over de Westerschelde kunnen sturen.

Kosten: Volwassenen €8,00 p.p., kinderen tot 16 jaar €4,00 p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. 


Deel deze pagina: