Openingstijden
16 maart 2024
Gesloten - Gaat 16 maart 2024 open om 20:00
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten

Over Fleetwood Mac

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wonderlijke universum van de legendarische band Fleetwood Mac. Eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must-see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zéker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als Don't Stop, Big Love, Dreams, Go Your Own Way en Little Lies en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album Rumours, tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden.

Een intense voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. 

Cast:  Nicolas Schuit, Indra Kartodirdjo, Wies Delouise, Gerben van Etten, Max Horak, Vincent Moes en Tom van Sadelhoff.​www.thecosmiccarnival.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

 


Deel deze pagina: