Openingstijden
1 augustus 2023
Gesloten - Gaat 1 augustus 2023 open om 20:30
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten

Over Flamenco bij volle maan bij Theetuin de Mol

Op dinsdagavond 1 augustus a.s. wordt er een vollemaan concert gehouden in de idyllische  tuin van Theetuin de Mol door gipsy flamencogitarist Manito.   Met zijn vurige gitaarklanken en verhalende improvisaties neemt hij zijn publiek mee naar een wereld vol sentiment, passie en weemoed.

Op het repertoire staan zowel eigen composities als traditionals, waarbij de rumba uit de Camargue als een rode draad door de muziek loopt.

Manito speelt ‘hoe de sterren staan, de maan schijnt en de wind waait’. Het bitterzoete karakter in zijn muziek is de weerklank van het leven; trieste- en vreugdevolle momenten zoeken een uitweg via zijn gitaar. Zijn naam is een verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

Dit optreden is een absolute aanrader voor de liefhebber van Spaanse gitaar. Het geluid van zingende gitaarsnaren, een knapperend kampvuur en het licht van de volle maan staan garant voor een romantische zomeravond.

De aanvang is om 20.30 Entree is €10,- contant af te rekenen bij aankomst. Het adres van Theetuin de Mol is Zuiddorpseweg 6, 4575 NK Overslag

Site www.theetuindemol.nl


Deel deze pagina: