Openingstijden
9 juli 2022
Gesloten - Gaat 9 juli 2022 open om 22:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten

Over Electro New Wave night

Ergens tussen minimal synth, electro en wave bevindt zich het onweerstaanbare geluid van Raderkraft, alias muzikant/producer Willem Stinissen uit Amsterdam.
Zijn liefde voor oude synthesizers & drumcomputers gecombineerd met de juiste dosis punk & DIY-spirit heeft inmiddels geresulteerd in 3 EP’s, 1 single en diverse remixes voor(internationale)
artiesten.
Even koud als catchy, speels en hypnotiserend, gewapend met pulserende staccato analoge synths, vintage drumcomputerbeats en Duits/Nederlandse vocalen neemt Raderkraft je mee
van de Autobahn tot diep in de melkweg!   Schwierige Franz- Strak op de dansvloer, doom in de ogen en licht bedwelmd:
Eenmansband Schwierige Franz uit Amsterdam combineert het
vuigste van EBM, Postpunk en Fuzzy Rock ’n Roll. Minimale beats, brullende synths en hypnotiserende bassen, Teksten in het Duits, Engels en Nederlands – het kan franz niets schelen, als het maar rockt! Ook was hij te zien als support act van Vive La Fête in Paradiso en De Helling,
waar hij met zijn dynamische Synthpunk-dance performance zijn voorbeelden overtrof met een grandioze show!   DJ WIRED zorg voor de juiste sfeer voor, tijdens en na de performance van deze 2 Electro Wizards.


Deel deze pagina: