Openingstijden
28 december 2024
Gesloten - Gaat 28 december 2024 open om 20:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

29,50

Over Een rits te ver 2.0

Harrie is terug. En hoe! Deze topkomedie van Jon van Eerd is eindelijk weer te zien in het theater. De hilarische voorstelling die zich rond een dolkomisch verhaal op camping de Wielewaal afspeelt, is volledig in een nieuw jasje gestoken. Sneller, grappiger en hysterischer dan ooit en helemaal van deze tijd. Jon van Eerd laat zich als tekstschrijver én als regisseur weer van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien. En u weet het; als er iemand de koning van de komedie is dan is hij het wel. Op alle fronten.

Iemand is met een duivels plan bezig om de camping van Harrie Vermeulen zwart te maken, en daarom komt de inspectie van de gemeente de stand van zaken opnemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk die inspecteur? Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar clipbord. Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor. Hij is vooral verantwoordelijk voor het mislukken van Harrie’s plannen. Als de inspectrice door toedoen van Harrie haar geheugen verliest en Harrie doet alsof zij zijn vrouw is, zijn de rapen pas echt gaar.

Het wordt gegarandeerd een kolderieke avond waarvan u nog dagenlang, blauw van het lachen, plezier zult hebben. U dacht dat Harrie niet meer terug zou komen? Dan mag je deze niet missen! Met een fantastische cast die meester is in het genre. Met onder anderen Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen, en Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen.
www.pretpakhuis.nl   

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: