Openingstijden
8 februari 2025
Gesloten - Gaat 8 februari 2025 open om 16:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

28,50

Over De Kleine Zeemeermin

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin! Natascha Molly schittert tijdens deze voorstelling in de rol van de Kleine Zeemeermin. Deze spetterende sprookjesmusical met prachtige decors, betoverende kostuums en een spat humor, belooft een feest te worden voor de hele familie! De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Het verhaal
Diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Tijdens een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Van twee komische zeewezens krijgt ze hulp, maar alleen in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… zal het haar lukken om de prins ooit weer te zien?

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!
Maak je theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Bovendien kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater.

Al vele jaren zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios een groot succes bij kinderen en hun familie. Na bekroond te zijn met de Award voor Beste Familiemusical in zowel 2022 als 2023, kan het niet anders dan dat ook De Kleine Zeemeermin De Musical een onvergetelijke ervaring zal zijn.
www.vanhoorne.com/dekleinezeemeermin

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

Ook in Theater de Mythe Goes op zaterdag 31 augustus 2024 om 13.30 uur


Deel deze pagina: