Openingstijden
14 oktober 2022
Gesloten - Gaat 14 oktober 2022 open om 21:00
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten

Over De Kift

Nummers van het nieuwe album Hoogriet

Het nieuwe album Hoogriet van het vierkoppige orkest De Kift bevat 14 spiksplinternieuwe feestelijke dans- wals- en treurmarsen. Samen met oude en nieuwe vrienden (gastmuzikanten) wordt dit twaalfde album gepresenteerd. Het album is een markering in de tijd waarin alle inspiratiebronnen van de afgelopen drie decennia samenkomen. Maar ook wordt met opgetogen dissonanten grimlachend naar de toekomst gekeken. Frontman Ferry Heijne heeft zich door oud materiaal laten inspireren en het album is absoluut legendarisch. De Kift, wars van de perfectie, vindt zichzelf opnieuw uit in een magische mix van Duitse Krimi muziek, elektro blues, hoekige tango’s en wiegende walsen voor breekbare dromen.

Zowel De Kift als de gastmuzikanten citeren onvervalst uit teksten van schrijvers en dichters van wereldformaat van Auden, via Brodsky tot en met Armando.

De Kift is een veelkoppige, poëtische fanfare-punkband, vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie en een aantrekkelijke dosis gecontroleerde chaos.  Een megamooie mix van magnetiserende muziek.


Deel deze pagina: