Openingstijden
11 april 2024
Gesloten - Gaat 11 april 2024 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten

Over De Kiesmannen

Vijf jaar geleden, in 2019, was er nauwelijks een vuiltje aan de lucht. In een onvoorstelbaar korte tijd is ons continent geteisterd door een ongekende pandemie, droogte en inflatie. De daarbovenop alles verwoestende oorlog in Oekraïne zal een keerpunt in de Europese geschiedenis blijken. Maar hoe moet de toekomst van Europa eruitzien?

In mei 2024 mogen wij, Europeanen, ons weer beraden over de toekomst van ons oude continent. Na vijf onstuimige jaren is het de vraag hoe wij, de Europese burgers, vinden dat we verder moeten gaan in Europa. Wat wordt de koers van Europa? Moeten we toewerken naar een Europees leger? De klimaatambities verhogen? En wie heeft de beste oplossing voor het migratievraagstuk? De keuze is aan ons.

In een muzikale show vol satire en scherpe analyses nemen de Kiesmannen je mee in hun Grote Europashow. Zodat jij in mei 2024 precies weet wat je moet gaan stemmen. Na hun theatervoorstelling Op zoek naar Europa bestormen de Kiesmannen in aanloop naar de Europese Verkiezingen van mei 2024 weer de podia om Nederland naar de stembus te trekken. Ga mee op zoek.

Tekst: Dylan Ahern en Jochem JordaanSpel: Dylan Ahern, Fien Reerds en Jochem JordaanMuziek: Mark Oomen

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: