Openingstijden
23 december 2024
Gesloten - Gaat 23 december 2024 open om 19:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

27,50

Over De Gorgels

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft… Hij gaat met zijn superogen op onderzoek uit en beleeft de spannendste avonturen. Helemaal alleen, maar dat doet hij gewoon!

De Gorgels is gebaseerd op het gelijknamige geliefde kinderboek van cabaretier van Jochem Myjer. En nu is dit fantasierijke en spannende avontuur eindelijk te zien in het theater. Voor alle kinderen onder de 90 jaar (en natuurlijk ook voor iedere leeftijd erboven)! 

Met: Billy de Walle, John Buijsman, Kim van Zeben, Sven Blom, Jenell Tedjai en Lente de Vries, Gebaseerd op: De Gorgels geschreven door Jochem Myjer, uitgegeven door Leopold, Amsterdam, Bewerking: Jos Thie, Regie: Oscar de Boer en Jos Thie, Poppen: Jogchem Jalink, Decorontwerp: Catharina Scholten, Composities: Rogier Bosman, Lichtontwerp: Marc Heinz, Illustraties boek: Rick de Haas, Producent: MORE Theater Producties, Tourneeplanning: Senf Theater 

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: