Openingstijden
20 mei 2023
Gesloten - Gaat 20 mei 2023 open om 20:15
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten

Over De Bende van Beuving & Popwave – Skoren!

Jezelf leren zien als scorende winnaar, ook als de werkelijkheid niet meewerkt, daar gaat het om in 'Skoren!'. Brengt een hoefijzer ook geluk als je er één op je hoofd krijgt? Jazeker! Dan heb je geluk dat het paard er niet meer aan vast zat. Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen na afloop de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Alleen de carrièrecoaches moeten oppassen. Want als zij zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?

Na het succes van vorige keer werkt Ernest weer samen met het koor Popwave uit Zierikzee o.l.v.  Rudy Pijfers. Ernest wordt met zijn cabareteske muziektheatervoorstelling begeleid door zijn topmuzikanten. 

De Pers over Ernest Beuving:
"Zeer getalenteerde komiek met de onderkoelde vrolijkheid van Tommy Cooper en een voortreffelijke imitator en gangmaker." (Friesch Dagblad) "Een multitalent met een ijzersterke zangstem, vlijmscherpe imitaties en hij improviseert ongelooflijk soepel." (De Stentor)
"Gevatte alleskunner met voortreffelijke opgebouwde en gezongen liedjes. Niet alleen zijn buigzame stem maar ook zijn vindingrijkheid brengen het publiek van het lachen naar het brullen." (Meppeler Courant)
"Dat Ernest zoveel stemmen in huis heeft dwingt respect af maar als hij deze ook nog eens sterke teksten in de mond legt kan alles helemaal niet meer kapot." (Tubantia)
"Allround cabaretier zet de zaal op z’n kop." (Arena)

Website: www.ernestbeuving.nl 


Deel deze pagina: