Openingstijden
20 april 2023
Gesloten - Gaat 20 april 2023 open om 06:30
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten

Over Dauwtrappen in Oranjezon

Vroege Vogels opgelet! Ontdek het prachtige natuurgebied Oranjezon bij zonsopgang en ervaar hoe de natuur om je heen ontwaakt. Zangvogels staan centraal in deze unieke ochtendexcursie. Je hoort zeker een nachtegaal... 

Oranjezon is een voormalig waterwingebied en een gevarieerd natuurgebied waar de paden zich met hoogteverschillen slingeren door de duinen, duingraslanden, struwelen, loof- en naaldbos.

Tip: het dragen van comfortabel zittende wandelschoenen is aan te raden.

Let op: honden zijn in dit gebied niet toegestaan.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via de websit van Het Zeeuwse Landschap.

Startpunt
Het plein voor de kleine expositie bij de entree van het gebied: Koningin Emmaweg 22, Vrouwenpolder. De entree bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg die ligt aan de Koningin Emmaweg. Je kunt hier enkel lopend of met de fiets komen. Er is een fietsenstalling.
Parkeren kan aan het begin van die doodlopende weg, tegenover Uitspanning Oranjezon. Van daar is het ca. 7 minuten lopen.
Let op: dit is betaald parkeren.

Kosten
Volwassenen: € 6,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3,- p.p.  Deze bijdrage moet worden voldaan via de automaat bij de entree; deze accepteert muntgeld en je kan er pinnen.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar.


Deel deze pagina: