Openingstijden
4 januari 2025
Gesloten - Gaat 4 januari 2025 open om 20:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

28,50

Over Cupcakes for Christmas

Van de foute kerstfilm thuis op de bank naar de onweerstaanbaar foute romantische komedie in het rode pluche: Cupcakes for Christmas! Voor het eerst wordt dit populaire genre vertaald naar live theater! Romantiek, liefde, humor, muziek én cupcakes zijn de smeuïge ingrediënten van deze heerlijke kerstkomedie met o.a. RomCom queen Stijn Fransen, Pia Douwes en Ferry Doedens in de hoofdrollen.

Op de avond van de première van haar nieuwste romantische kerstfilm, moet actrice Kate noodgedwongen terugkeren naar haar ouderlijk huis omdat haar vader is overleden. Kate’s moeder en haar broer hebben tijdens de drukke kerstperiode dringend hulp nodig in de knusse familiebakkerij. Echter, in het geheim overweegt Kate het bedrijf te verkopen aan een internationale bakkersketen. Terwijl ze steeds meer gevoelens krijgt voor de innemende kleinzoon van de eigenaar, komt de band met haar moeder op scherp te staan. Ze staat voor wellicht de meest belangrijke keuze van haar leven: kiest ze voor haar familie, de liefde of haar filmcarrière?

Met de musical comedy Cupcakes for Christmas laat I&L Theaterproducties schaamteloos alle clichés voorbijkomen, maar weet zeker ook te verrassen. Trek je meest foute kersttrui aan, neem je vrienden/vriendinnen/familie mee en dompel je onder in de heerlijke kerstsfeer van het theater. En als we allemaal geloven… is er zelfs een kans dat de kerstman zijn opwachting maakt.

De leukste foute kerstoutfit wordt beloond met een leuke prijs!
www.il-entertainment.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: