Openingstijden
28 juni 2024
Gesloten - Gaat 28 juni 2024 open om 19:30
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten

Over Concert Veere’s Genoegen in Gapinge

Zomerconcerten Veere’s Genoegen 2024 

Op vrijdagavond 28 juni speelt het orkest bij molen De Graanhalm in Gapinge. Het concert begint om 19.30 uur en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Torenkerk in Gapinge.  De toegang is gratis.

Het fanfareorkest staat onder muzikale leiding van dirigent Luc van Gaans en bestaat uit ca. 45 muzikanten. Tijdens de zomerconcerten kan het publiek genieten van een gevarieerd muzikaal programma.  

Behalve het concert in Veere zijn er nog drie zomerconcerten in de maanden juni en juli. Op zaterdagmiddag 15 juni is er een concert in het centrum van Roosendaal, aanvang 14.00 uur op het Tongerloplein. Op zondagmiddag 23 juni speelt het fanfareorkest van muziekvereniging Veere's Genoegen in Veere. Om 15 uur begint het concert in het centrum van Veere. Bij slecht weer zal worden uitgeweken naar clubgebouw ‘Het Akkoord’ aan de Oudestraat 9 in Veere. En op vrijdagavond 5 juli is er een concert op camping Oranjezon in Vrouwenpolder (Koningin Emmaweg 16/A). Dit zomerconcert begint om 19.30 uur en zal bij slecht weer komen te vervallen.

De toegang voor alle zomerconcerten is gratis. Meer informatie op www.veeresgenoegen.nl


Deel deze pagina: