Openingstijden
24 oktober 2024
Gesloten - Gaat 24 oktober 2024 open om 20:30
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

17,50

Over Comedy Tunes

Start kaartverkoop 5 juli om 12.00 uur

Afgelopen seizoen heeft Podium ’t Beest in Goes iets nieuws geprobeerd: een comedynight! De eerste editie van de stand-up-comedy avond Comedytunes was een groot succes. Deze versie was gevuld met comedians Wilko Terwijn, Emiel van der Logt, Jacob Spoelstra en Bas Birker. Theater de Mythe support deze comedy-avond in ’t Beest en ziet dit als een kans om het publiek van de nabijgelegen podia te wijzen op elkaars programma.

COMEDYTUNES
Op een Comedytunes comedy night zie je drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Een groot arsenaal aan comedians speelt in de shows van Comedytunes. Van bekende namen tot opkomende talenten.

De stand-up comedy shows van Comedytunes zijn zeer populair met 20 vaste locaties in Nederland. De regelmatig terugkerende line-up shows met verschillende comedians, de aanstekelijk en herkenbare huisstijl, de lekkere dikke volle zalen. Comedytunes is met ruim 100 shows per jaar een begrip geworden in de Nederlandse theaters en poppodia.

Kom eens langs! De maffe verhalen van comedians zorgen dat je automatisch endorfine en gelukshormonen gaat aanmaken. Na een avondje Comedytunes zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel.

De line-up wordt later bekend gemaakt.
www.tbeest.nl/comedy-tunes

Let op: deze voorstelling vindt plaats in Podium 't Beest, Goes


Deel deze pagina: