Openingstijden
7 februari 2025
Gesloten - Gaat 7 februari 2025 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

35,00

Over bROTHERS iN bAND

Na succesvolle Europese tournees in 2022 en 2023, is bROTHERS iN bAND uit Spanje dit seizoen óók opnieuw in Nederland te zien.

bROTHERS iN bAND bestaat al meer dan 15 jaar en speelt met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft. De uit Italië afkomstige leadzanger en gitarist Angelo Fumarola laat het publiek een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is.

In hun nieuwe show BROTHERS IN ARMS 40th Anniversary kan het publiek genieten van wereldhits als Telegraph Road, Your Latest Trick, Money For Nothing, So far away, Tunnel of Love, Romeo & Juliet en natuurlijk het nummer waar alles mee begon:Sultans of Swing.

Het iconische album Brothers In Arms was een van de grootste successen van Dire Straits. De groep met zanger Mark Knopfler is tussen 1977 en 1992 uitgegroeid tot een legende in de popmuziek. Met een zeer eigen en herkenbare sound hebben zij met vele hits een wereldpubliek weten te boeien.

Na succesvolle tours door Duitsland, Spanje, Portugal, Frankrijk en Luxemburg zijn de muzikanten van bROTHERS iN bAND terug en staan ze garant voor een avondje Dire Straits op een hoog niveau.

Beleef de beste momenten van Dire Straits met bROTHERS iN bAND.
www.brothersinband.net

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: