Openingstijden
14 april 2023
Gesloten - Gaat 14 april 2023 open om 19:30
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten

Over Bluesroute 2023

De bandleden grijpen met veel voldoening de kans aan om eens uit hun eigen comfortzone te stappen. Dit leidt tot zeer verrassende resultaten. Niets staat vast en alles mag. Tot groot plezier van het publiek!Het repertoire staat nooit vast, eigen songs van de bandleden worden afgewisseld met ter plekke ontstane grooves. Oudere songs worden met een eigen vettige saus overgoten, vaak met een lekkere "Southern feel". Iedereen die al eens eerder een optreden van Blind B' & the Visionairs heeft gezien zal kunnen beamen dat het spelplezier van deze band afspat.

Bart Kamp heeft niet alleen als bassist een naam in de Nederlandse bluesscene opgebouwd maar ook als initiator om muzikanten te bundelen tot een verassende act. Namen met wie Bart heft samengewerkt: Ana Popovic, Monti Amundson, Junior Mack, SaRon Crenshaw, David Gogo en vele anderen. Samen met Phil Bee de halve finale bereikt van de International Blues Challenge in BB Kings Bluesclub te Memphis.

Richard van Bergen, gitaar en vocals behoeft eigenlijk geen verdere introductie. 6x genomineerd als beste bluesgitarist.. Richard is een smaakvol gitarist, zeer gewaardeerd door collega musici uit binnen en buitenland. Hij is o.a. bekend van the Shiner Twins, Rootback en zijn laatste project RootsvilleBoy Vielvoye, bluesharp en vocals, heeft met Sugar Boy and the Sinners in de USA en Europa veel prijzen en waardering geoogst. Met zijn zeer energieke uitstraling een genot om te zien.

Frank Duijndam, drums. Nederlands meest energieke drummer. Frank en Bart zijn de vaste ritmesectie van veel Amerikaanse artiesten.


Deel deze pagina: