Openingstijden
26 november 2022
Gesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten

Over Avondwandeling in Oranjezon

Oranjezon biedt alles wat een natuurliefhebber zich kan wensen. Het is een dynamisch en gevarieerd landschap, met een grote rijkdom aan planten en dieren. Het is een van de weinige plekken langs de Nederlandse kust waar je kunt zien hoe duinen op een natuurlijke wijze ontstaan en veranderen. Naast de duinen vind je er duingraslanden, struwelen, en een loof- en naaldbos. Er leven vele diersoorten en de kans is dan ook groot dat we onderweg damherten of reeën tegenkomen.

Tijdens deze 2,5 uur durende wandeling neemt een ervaren gids je mee door dit prachtige gebied en je gaat samen op zoek naar sporen van de dieren die hier leven.

Tip: het dragen van comfortabel zittende wandelschoenen is aan te raden. Controleer na je bezoek goed op teken.

Let op: honden zijn in dit gebied niet toegestaan.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk

Startpunt
Het plein voor de kleine expositie bij de entree van het gebied: Koningin Emmaweg 22, Vrouwenpolder. De entree bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg die ligt aan de Koningin Emmaweg. Je kunt hier enkel lopend of met de fiets komen. Er is een fietsenstalling.
Parkeren kan aan het begin van die doodlopende weg, tegenover Uitspanning Oranjezon. Van daar is het ca. 7 minuten lopen.
Let op: dit is betaald parkeren.

Kosten
Volwassenen: € 5,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,50- p.p. Deze bijdrage moet worden voldaan via de automaat bij de entree; deze accepteert muntgeld en je kan er pinnen.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar.


Deel deze pagina: