Openingstijden
1 april 2023
Gesloten - Gaat zaterdag open op afspraak
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagOp afspraak
zondagGesloten
maandagGesloten

Over ArtBooster 3.1

ArtBooster 3.1

Tentoonstelling in Lokaal 54, Terneuzen

Het is weer zover. Met de opening van de eerste tentoonstelling in 2023 op 1 april ontwaakt Lokaal 54 weer uit haar winterslaap. Het belooft een hele gevarieerde tentoonstelling te worden met kunstwerken van de volgende kunstenaars.

Jan Braber met een groot assemblage beeld en –schilderijen, Franklin Gelderland met foto-art, Melany Groothuis-de Vries met hout reliёf portretten en linodrukken, Celle van Haverbeke met schilderijen, Sara Naeije met aquarellen, Laeti Roos met objecten (mixed media art) en Nessie Trio Art met beelden van PCP.

Daarnaast staan er assemblagebeelden van Anne Mannaerts en hangen er ook nog een aantal schilderijen van de helaas overleden kunstenaar Roeland van der Kley † (1960-2023) 

De opening met een hapje en een drankje, is op zaterdag 1 april om 15 uur, waarbij de aanwezige kunstenaars een korte toelichting op hun werk zullen geven.

 Vanaf 1 april zijn de openingstijden: woensdag t/m zondag van 13 tot 18 uur. De tentoonstelling is te bezoeken t/m 21 mei. De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom.

Lokaal 54 / Nieuwstraat 54 / 4531 CX Terneuzen Tel. +31(0)115-454629 / www.annemannaerts.nl


Deel deze pagina: