Openingstijden
6 maart 2025
Gesloten - Gaat 6 maart 2025 open om 20:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

25,00

Over Arnout van den Bossche

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om ‘te werken aan jezelf’. Of het nu gaat over daten, ondernemen of zelfs de rommel in je huis… er is werk aan. Geen nood: tegenwoordig staan er tal van zelfverklaarde coaches klaar om je te helpen. Maar het aanbod in Nederland is de afgelopen jaren zó sterk toegenomen dat je een coach nodig hebt om je weg te vinden in de wildgroei van coaches.

Gelukkig is er Arnout! Voor zijn nieuwe zaalshow Coach dook deze Vlaamse cabaretier in de coachingwereld, en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger. Met zijn gekende schema’s geeft hij duidelijke en nuttige inzichten die andere coaches je niet bieden. De beste investering in jezelf!

Arnout van den Bossche werkt momenteel met zijn zaalshow Coach een uitverkochte tournee af in Vlaanderen en nu is Nederland aan de beurt! De afgelopen jaren speelde Arnout in meer dan honderd theaters in Nederland met zijn shows Burn-out voor beginners en De Relatiefluisteraar. Hij was finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van de Humo’s Comedy Cup in Vlaanderen.
www.arnoutvandenbossche.be

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: