Openingstijden
29 september 2024
Gesloten - Gaat 29 september 2024 open om 15:30
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

22,50

Over ARDÚ VOCAL

Ardú is een bekroond ensemble en een pionier op het gebied van hedendaagse vocale muziek in Ierland. Deze vocale band heeft een druk tourschema en heeft Ierland tot nu toe vertegenwoordigd op internationale festivals in Londen, Edinburgh, Finland, Kroatië, Oostenrijk en Italië. Ardú treedt regelmatig op op spraakmakende festivals in Ierland, zoals het City of Derry International Choir Festival (2020), MusicTown Festival (2020), K Fest (2019) en het Cork International Choral Festival (2018), waar ze samen met het Zweedse trio Solala optraden. De groep was te zien op tv en radio, waaronder de Ray D’Arcy Show, de BBC Proms en Sing: Ultimate A Cappella op Sky One. Ze steunden de Amerikaanse a capella-groep Straight No Chaser in de National Concert Hall, Dublin in september 2019.

Ardú heeft ook vele prijzen gewonnen, waaronder de eerste prijs in de Choirs for Christmas-wedstrijd van 2018 op RTÉ Lyric FM, en werd tweede bij de Contemporary A Cappella Recording Awards 2019 in de categorie 'Best Classical/Folk song' voor hun opname van Homeward Bound , gearrangeerd door Oliver Lambert. Ook ontvingen ze de publieksprijs op het Vokal.Total festival 2019 in Oostenrijk.

Als ambassadeurs van het hedendaagse a capella-genre in Ierland richtte Ardú in 2017 het Irish International A Cappella Festival op.


Deel deze pagina: