Openingstijden
6 november 2024
Gesloten - Gaat 6 november 2024 open om 20:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

34,50

Over Anne Wil Blankers e.a.

Theatericoon Anne Wil Blankers, publiekslieveling Lies Visschedijk en waanzinnig talent Daniel Cornelissen (e.a.) zijn samen op het toneel in memory play Galerie The Waverly van Broadway’s meest populaire schrijver Kenneth Lonergan.

Galerie The Waverly is een krachtig, aangrijpend en vaak hilarisch verhaal over de laatste jaren van een gulle en praatgrage grootmoeder (Anne Wil Blankers). Zij is nog altijd eigenaresse van een kleine kunstgalerie en kampt met de nietsontziende ziekte Alzheimer. Het stuk vertelt over haar strijd om haar onafhankelijkheid te behouden en het effect van haar achteruitgang op haar familie, vooral op haar dochter (Lies Visschedijk) en haar kleinzoon (Daniel Cornelissen). Door zijn ogen ziet het publiek de verwarring en verwijdering, maar ook het optimisme en de moed van zijn grootmoeder.

Het stuk gaat verder dan slechts herinneringen en verlies; het laat ook de humor en veerkracht zien van een familie die te maken krijgt met een crisis.

Galerie The Waverly maakt op hilarische en tegelijkertijd hartverscheurende wijze voelbaar hoe een familie aan het wankelen wordt gebracht en zich toch ook aan diezelfde wankelende mensen overeind houdt. Met: Anne Wil Blankers, Lies Visschedijk, Daniel Cornelissen, Dick van den Toorn en Pepijn Schoneveld, Script: Kenneth Lonergan, Vertaling: Daniel Cornelissen, Regie: Mette Bouhuijs, Decorontwerp: Catharina Scholten, Lichtontwerp: Bart van den Heuvel, Producent: More Theater Producties, Tourneeplanning: Senf Theater 
www.moretheater.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: