Openingstijden
26 oktober 2024
Gesloten - Gaat 26 oktober 2024 open om 20:15
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

17,50

Over Anne Neuteboom – En dan nu Anne Neuteboom (try-out)

De unieke Anne Neuteboom werkt aan nieuw materiaal. Ze wil iets spannends. Iets anders. Misschien... iets gevaarlijks? Iets waarvan je brein uit elkaar klapt*. Een avond Anne Neut voert je langs bizarre gedachtenkronkels en geestige woede. Ze worstelt zich, nog altijd gefrustreerd, en op onvoorspelbare wijze het leven door. Ga mee op zoek. Deze keer is ze niet bang om te schieten**.
*figuurlijk edoch bezoek op eigen risico
**letterlijk edoch EU-gecertificeerd speelgoed


De frisse en brutale cabaretier maakte al drie succesvolle programma's, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en ontving lovende recensies. Over haar vorige voorstelling Effe niet met je mening schreef Trouw (★★★★): “Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt.”

Tagline: Anne Neuteboom maakt onaangepast cabaret, ontwapenend en brutaal. Je wil het en je weet het.

Website: www.anneneut.nl

In de pers
"Frisse wind in het cabaretlandschap" - Nominatie Neerlands Hoop

"De Utrechtse cabaretière wist al meermaals te ontwapenen met haar uitstraling van het meisje met de grote mond en het kleine hartje." - Trouw ★★★★ 

"Ze is fel en ze is zacht, ze is onbeschaamd en ze is bescheiden, kortom een complexe persoonlijkheid met een zuiver taalgevoel." - Theaterkrant

"Anne Neuteboom straalt de ontwapenende dubbelheid van de mens uit. En is nog heel geestig ook." - Theaterkrant (keuze van de criticus)

““Ze pakt je in” - Dagblad van het Noorden ★★★★ 

“Gelaagde theaterpersoonlijkheid” - De Groene Amsterdammer


Deel deze pagina: