Openingstijden
21 februari 2025
Gesloten - Gaat 21 februari 2025 open om 20:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

24,00

Over Alex Ploeg

Na twee hilarische shows, een sterrenregen en twee nominaties voor de Neerlands Hoop gaat Alex Ploeg met zijn derde solovoorstelling Unplugged terug naar zijn stand-up roots; slechts gewapend met microfoon en gitaar. Dicht bij zichzelf, ongepolijst, zonder franje. Alex steekt overal zijn kop in het zand, behalve in het theater. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende gitaarliedjes komen in hoog tempo op je af. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

Alex Ploeg (1985) is cabaretier, acteur en tekstschrijver. Hij is lid van Comedytrain en regelmatig te zien in Toomler. Hij werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent en door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium. Alex bedacht en maakte het satirische sketchprogramma Klikbeet, hij was te zien in tv-programma’s als Zondag met Lubach, Dit Was Het Nieuws en Last One Laughing (LOL), in 2024 maakte hij zijn toneeldebuut in het veelgeprezen stuk Wie is er bang voor Virginia Woolf?
www.alexploeg.nl

De pers over zijn vorige voorstelling EGO:
‘Met EGO bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker' ★★★★ Trouw       
In zijn tweede voorstelling EGO laat hij zien dat hij gegroeid is’ ★★★★ – de Volkskrant   
‘Koning van de zelfspot’ ★★★★ – De Telegraaf 
‘Hij creëert niet alleen een gelaagde podiumpersoonlijkheid, maar maakt deze voorstelling ook geschikt voor een breed publiek. EGO is grappig en aangrijpend’ – De Groene Amsterdammer       

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!


Deel deze pagina: