Openingstijden
1 november 2024
Gesloten - Gaat 1 november 2024 open om 20:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

23,50

Over Acting The Maggot- The Rocky Road to Dublin

Vergeet Halloween, vergeet Saint Patrick’s Day: Het grootste Ierse feest van Nederland vindt plaats in uw eigen theater met de beste Ierse feestfolkband van Nederland: Acting The Maggot.

In een bijna twee uur durende reis neemt Acting The Maggot je muzikaal mee naar het mooie Ierland met zijn ruige omgevingen, de sfeervolle pubs, maar vooral de prachtige muziek. Van zeer gevoelige folk tot opzwepende feestklanken. En dat de muzikanten van Acting The Maggot een feestje kunnen bouwen bewezen ze afgelopen jaar al op vele festivals in binnen- en buitenland. Van het prachtige ‘The Town I Loved so Well’ tot ‘The Wild Rover’ en van ‘The Fields of Athenry’ tot ‘Whiskey In The Jar’, het komt allemaal aan bod.

Ieren zweren dat de band uit hun land moet komen: passie en emotie knallen van het podium als de bandleden van Acting The Maggot de prachtige en opzwepende Ierse muziek ten gehore brengen. En zelfs grote rockbands als Foo Fighters en Queens of The Stone Age deelden de muziek van Acting The Maggot.

De band laat de grote festivalpodia nu even voor wat ze zijn en trekt de theaterzalen in. Met ‘The Rocky Road to Dublin’ brengt Acting The Maggot de muziek van Ierland naar jouw theater. Ben je liefhebber van muziek van The Dubliners of The Pogues, hou je van een feestje of kom je graag in een Ierse pub voor de sfeer? Dan moet je ‘The Rocky Road to Dublin’ gaan zien… Of eigenlijk: gaan horen en zien!


Deel deze pagina: