Openingstijden
11 oktober 2024
Gesloten - Gaat 11 oktober 2024 open om 20:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

25,00

Over Abel

Het is te lang geleden, de hoogste tijd, we kunnen niet wachten en andere clichés. Maar allemaal waar. We gaan touren door het hele land. We gaan alle nummers van vroeger spelen en wat nieuwe liedjes. Reken maar op "Onderweg", "3 dagen zon", "Neem me mee", "Walsen", "December" en natuurlijk nieuwe nummers als “Zie jij het ook” en “Soms gaat de tijd zo snel”.

We kunnen niet wachten om iedereen weer te zien. We zijn heel wat jaren verder, wijzer en grijzer. Maar ook allemaal met nog veel meer verhalen over waar het leven ons de laatste 25 jaar heeft gebracht. Net zoals iedereen die heeft en die willen we graag delen. Net als de liedjes van het begin en alle herinneringen die daarbij horen. Gewoon om samen een hele mooie avond te hebben. Een avond die ons weer terugbrengt naar de verliefdheid van vroeger, naar de schrammen die we onderweg hebben opgelopen en de weg die ons geleid heeft naar de plek waar we nu terecht zijn gekomen. Een plek die stiekem ontzettend de moeite waard is. Om vervolgens met elkaar te proosten op het leven!

Aan het begin van deze eeuw bestormde de Bredase band Abel de hitlijsten met de single ‘Onderweg’. Ook de videoclip, met een rol voor de jonge actrice Birgit Schuurman, werd iconisch.

Na dertien jaar is Abel terug, mét nieuwe muziek!. De bandleden Joris Rasenberg, Jens Huigen, Erik Smans, Yaell Dirkse en Joris Kuijs doken de studio en brachten eind vorig jaar de nieuwe single 'Zie jij het ook' uit. Een tipje van de sluier richting het nieuwe album, dat een meeslepende reis zal worden door de kenmerkende klanken die Abel zo geliefd maakten, maar ook met verrassende nieuwe elementen. Zoals Rasenberg zelf zegt: "Je hoort het oude geluid, maar je hoort ook wel wat nieuwe elementen daarin."


Deel deze pagina: