Openingstijden
1 maart 2024 t/m 2 maart 2024
Gesloten - Gaat vrijdag open om 19:30
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdag19:30 - 21:30
zaterdag19:30 - 21:30
zondagGesloten
maandagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

4,00

Over Theatervoorstelling O Fezante 700 jaar Ovezande

Een dorp dat 700 jaar bestaat kent vele verhalen, maar vele van deze verhalen zijn maar bij weinigen bekend. Ons 700-jarig bestaan is dan ook hét moment om een aantal verhalen uit al die jaren voor het voetlicht te brengen en dit alles tijdens een wervelend schouwspel, waarin in geuren en kleuren de geschiedenis tot leven komt.

Bereid u voor op een meeslepende avond waarop u, gebracht door meesterverteller Kees Posthumus en een aantal spelers, meegenomen wordt naar momenten van Ovezande uit de middeleeuwen tot onze eigen tijd.

Het blijft echter niet alleen bij luisteren. De Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk zal met licht, geluid en nog meer omgetoverd worden tot een waar theater, waardoor u mee kunt leven met beroemde en minder beroemde Ovezandenaren en u na afloop nog beter zult weten, voelen én ruiken waarom Ovezande al 700 jaar zo’n uniek dorp is.

Wij maken allen deel uit van de geschiedenis van Ovezande, dus zorg dat u erbij bent om deelgenoot te worden van de verhalen uit de roemrijke, maar ook roemruchte geschiedenis van vele dorpsgenoten voor u.

Iedereen is van harte welkom om dit mee te beleven.

Het wordt een fantastische theatervoorstelling, interessant voor iedereen!


Deel deze pagina: