Opening hours
27 September 2022
Closed
TuesdayClosed
WednesdayClosed
ThursdayClosed
FridayClosed
SaturdayClosed
SundayClosed
MondayClosed

About Melanie – The First Lady of Woodstock

The First Lady of Woodstock, beter bekend als Melanie, toert dit najaar weer door Europa en komt voor een paar optredens naar Nederland.

Melanie maakte haar entree als singer-songwriter op het befaamde Woodstock Festival, hét popfestival dat een hele generatie heeft beïnvloed en muziek voor eens en altijd veranderde.

Melanie wordt gezien als de eerste en misschien wel een van de grootste singer-songwriters aller tijden. In ons land is zij niet alleen bekend van Woodstock maar ook door haar prachtige song "Beautiful People" en andere hits zoals: "Ruby Tuesday", "Brand New Key", "Lay Down (Candles in the Rain)" en nog veel meer. Haar nummers worden nog steeds door vele popsterren gecoverd, waaronder Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en de Nederlandse Mathilde Santing.

De legende Melanie komt samen met haar getalenteerde zoon Beau-Jarred, die haar op de gitaar ondersteunt. Hun optreden zal volledig in het licht staan van het fenomenale Woodstock gebeuren van 1969.

Melanie is weliswaar op leeftijd maar haar optredens zijn nog steeds gewild. Voor velen het begin van een era met mooie herinneringen. Alle fans willen haar zien en meemaken, horen en ontmoeten. Een uniek concert uit de internationale pop geschiedenis dat u beslist niet mag missen.


Share this page: