Startseite Ereignisse John Denver, The Tribute
Verfügbarkeit
16 Mrz 2022

Keine Zeiten verfügbar

Kosten

Nicht anwendbar

Über John Denver, The Tribute

Deze voorstelling is verplaatst van 25 maart 2020 naar 16 maart 2022 (!). Als u kaarten heeft voor dit concert, dan heeft u bericht ontvangen per mail. Op dit moment is het nog niet mogelijk om te reserveren. Door de voortdurend veranderende situatie omtrent het coronavirus, is nu niet duidelijk hoeveel plaatsen we mogen verkopen. Zodra de verkoop start, wordt dit gecommuniceerd via een nieuwsbrief, Facebook en onze website.

Take Me Home Country Roads, Leaving On A Jet Plane, Annie’s Song en Perhaps Love: muziek die wereldwijd bekend is. John Adams en zijn Amerikaanse band brengen een eerbetoon aan het leven en de carrière van John Denver. John was halverwege de jaren ’70 de bestverkopende artiest ter wereld. Deze hit-machine verkocht meer dan 100 miljoen albums. In 1997 verongelukte hij.
De Nederlandse Jos van den Brom was groot fan en verhuisde in 2000 als John Adams naar Denvers staat Colorado. Adams treedt sindsdien in de Verenigde Staten op met zijn veel gewaardeerde John Denver tribute. Samen met zijn band weet hij op perfecte wijze het echte Denver-geluid te benaderen.

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!